Dowiedz się więcej O naszym menu
Poniedziałek
-
Żurek z ziemniakami i kiełbasą
-
Szef kuchni poleca
Filet drobiowy panierowany w panierce panko + dodatki
-
Karczek pieczony w sosie własnym + dodatki
-
Camembert panierowany z żurawiną, frytki, surówki
-
Placuszki serowe z mascarpone 4 szt. z owocami sezonowymi
Wtorek
-
Zupa szczawiowa z jajkiem i makaronem
-
Rumsztyk wieprzowy z cebulą + dodatki
-
Fileciki drobiowe w sosie curry + dodatki
-
Sałatka z gruszką pomidorem, serem blu, rukolą i orzechami
Środa
-
Barszcz ukraiński
-
Kotlet de volay z serem i masłem + dodatki
-
Schabowe filety w sosie pieczeniowym + dodatki
-
Sałatka grecka z fetą i oliwkami z sosem winegret
Czwartek
-
Zupa fasolowa z boczkiem
-
Kieszonka drobiowa z pieczarkami, papryką, panierowana + dodatki
-
Schabowy w sosie prowansalskim + dodatki
-
Zapieczony kalafior z brokułem w sosie serowym + frytki
-
Ziemniaki faszerowane mięsem mielonym + zestaw surówek
Piątek
-
Kapuśniak z białej kapusty z pomidorami ,i ziemniakami
-
Roladka schabowa panierowana nadziana pieczarką, papryką + dodatki
-
Makaron z białym serem sklarowanym masłem i borówkami
-
Kurczak gram masala z ryżem + surówki
Dania z Drobiu

-
Kotlet De Volay z masłem i pietruszką
+ dodatki i surówki -
Pierś z kaczki Confit z jabłkiem pieczonym w całości
+ dodatki i surówki
Dania Mięsne

-
Polędwiczka wieprzowa z borowikami w śmietanie
+ dodatki i surówki -
Rolada wołowa tradycyjna
+ dodatki i surówki -
Schab po czarnogórsku zapieczony z boczkiem i pieczarkami
+dodatki i surówki
Zupy

-
Barszcz czerowny z uszkami mięsnymi
Dania z Ryb

-
Filet z łososia pieczony w foli z warzywami
+ dodatki i surówki
Dania półmięsne i inne

-
Pierogi z mięsem
-
Pierogi ruskie
-
Pierogi z kapustą i grzybami